Op zoek naar tools?

tools
tools & tools - Wilt u meer en beter contact met zowel bestaande als nieuwe klanten?
Viral marketing: iedereen kent de voorbeelden van reclamevideos die extra aandacht kregen via het internet en op die manier een eigen leven gingen leiden. Mobiele apparaten als tablets en smartphones worden steeds belangrijker. Efficiënte marketing houdt daar rekening mee. Content marketing is de nieuwste buzz in de digitale marketing: de inhoud van uw website wordt daarmee zelf de tool waarmee u consumenten aantrekt. Dankzij de jarenlange ervaring van iPower nv op het gebied van internet en online marketing is ons bedrijf uw ideale partne r voor het uitzetten van een sterke en efficiënte marketingstrategie. En niet alleen online, ook wat zogenaamde ouderwetse marketing betreft kunnen we u van dienst zijn. Van het opstellen van een eenvoudige introductiemailing tot een uitgebreide e-marketingcampagne met follow-up via onderzoek: daarvoor heeft iPower nv alle expertise in huis. Meer tips over webmarketing en andere digitale toepassingen, waarmee u meteen aan de slag kunt? Neem een gratis abonnement op één of meer van onze nieuwsbrieven.
Tools Wikifin.
Financial literacy @ School: innovatief lesmateriaal. Wikifin.be wil je helpen bij het beheren van je persoonlijke financiën en daarom biedt het heel wat nuttige tools aan. Met onze tips en checklists kan je je financiële situatie evalueren en optimaliseren. En onze simulators en calculators helpen je onder meer bij de opmaak van het budget voor je woonproject of bij je keuze voor de beste spaarrekening.
Tools De Tijd.
De door u ingevoerde gegevens worden met respect voor uw privacy behandeld en zullen nooit met derden gedeeld worden voor direct marketing of andere commerciële doeleinden, tenzij u hier uw expliciete toestemming voor gaf. Voor meer informatie raadpleeg de Privacyverklaring van Mediafin.
Tools Werken aan geletterdheid.
op de werkvloer. We ontwikkelen momenteel nieuwe tools die we hier zullen plaatsen. Kom regelmatig een kijkje nemen! Documenten en formulieren. Checklist Lezen schrijven. Tips om duidelijke teksten te schrijven. 10 tips voor duidelijke presentaties. Duidelijke handleidingen en instructiefiches opmaken.
UNIZO tools UNIZO.
Vraag een financieel rapport op. De structuur achter een bedrijf verkennen Open the box. Andere handige tools. Invoertarieven en formaliteiten opzoeken. Tarief per uur berekening voor freelancers. Liantis berekening sociale bijdrage. Ontdek onze partners. Stel je vraag aan de Ondernemerslijn.

Contacteer ons